Indendørs skærme

Indendørs skærme med den nyeste teknologi

Vang og Karlskov er Fyns førende leverandør af skærme til indendørs løsninger. Med vores skærme har du ubegrænset kreativitet og den nyeste teknologi at lege med. Vores store erfaring med faget gør samtidig, at vi er i stand til at rådgive på et meget højt niveau.

Se vores udvalg af indendørs skærme på denne side – og se også gerne vores udvalg af udendørs storskærme.

Videovægge

Tag fat i Henrik til en uforpligtende snak

Henrik Karlskov er partner i VK LED og er ekspert indenfor løsninger med storskærme. Han sidder altid klar ved telefonen til et uforpligtende tilbud på en digital skilteløsning.
Telefon: 21 60 48 44
Mail: hk@vangogkarlskov.dk

Fremtidens indendørs skærme

Indendørs skærme er fremtidens løsning til butikker og andre fysiske udstillinger. Med den nyeste teknologi får du både høj synlighed, høj æstetisk værdi og en miljøvenlig og økonomisk løsning.

Indendørs skiltning kræver ikke en specielt høj lysstyrke. Derfor anbefaler vi altid indendørs skærme som det billigere alternativ til digital skiltning.

Vores indendørs skærme har nemlig en utroligt lang levetid – faktisk helt op til 8-10 år. Hvis du vælger en af vores indendørs skærme som f.eks. dit butiksskilt, skal du altså ikke tænke på en ny løsning i mindst 8 år. Det er en sikker, økonomisk og stærk investering, der både skaber stærk synlighed og passer perfekt ind i butiksmiljøet.

En langtidssikret løsning er naturligvis ikke blot god for pengepungen – det er også godt for miljøet, da skiltet både bruger og udleder mindre energi.

Digitale skilte til butik eller andre åbne miljøer

Vores indendørs skærme er den ideelle løsning til især butikker, men passer også perfekt til andre åbne miljøer som uddannelsesinstitutioner og udstillingsvirksomheder.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud og eventuelt rådgivning om en individuelt designet løsning.