LED-pyloner

LED-pylon – dit digitale skilt til udendørs reklame

LED-pyloner er det stilrene valg til dig, der har brug for en sikker eye-catcher til din forretning, virksomhed eller forening. Den ideelle placering til LED-pyloner er derfor langs vejen og ved indgangen til butikken.

Vores pyloner er slanke, elegante og stilrige. Denne kombination sikrer, at produktet er iøjnefaldende, men ikke intimiderende og klodset i bybilledet.

Vi designer ud fra dit behov

Vores LED-pyloner findes i mange forskellige størrelser og formationer og konstrueres nemt til kundens behov. Generelt rangerer vi vores størrelser fra medium til XL, men sammen finder vi naturligvis frem til dit nøjagtige behov.

Det er nemlig muligt at få lavet en specialdesignet pylon, der imødekommer dine nøjagtige krav, hvis du foretrækker en anden løsning end vores prædefinerede størrelser.

Vores LED-pyloner kommer naturligvis med enten 3G eller 4G forbindelse, så eventuel ændring af budskab er nem og intuitiv.

LED-pylon ved Bakken

LED-pylon ved Hvidevarehuset

Tag fat i Henrik til en uforpligtende snak

Henrik Karlskov er partner i VK LED og er ekspert indenfor løsninger med LED-skærme. Han sidder altid klar ved telefonen til et uforpligtende tilbud på en digital skilteløsning.
Telefon: 21 60 48 44
Mail: hk@vangogkarlskov.dk

Vælg mellem disse størrelser:

FAQ: LED-pyloner

Vores kunder har altid mange spørgsmål, når vi er i dialog om vores LED-pyloner.

Vi har derfor samlet de vigtigste af disse, så du derude kan få et hurtigt overblik.

Hvad er prisen på en LED-pylon?

Prisen på vores LED-pyloner afhænger altid af det individuelle tilbud, vi strikker sammen til dig.

Dermed sikrer vi en fair pris – hver gang.

Hvad kan jeg vise på min LED-pylon?

Der er generelt stor fleksibilitet, når du skal vælge, hvad du vil vise på din LED-pylon. Følgende budskaber kunne være relevante:

  • Nye produkter med høj profitmargin.
  • Test af forskellige brandbudskaber.
  • Ny rekruttering af nøglemedarbejdere.
  • Tiltrækning af lokale besøgende.

Hvad er fordelen ved LED-pyloner?

Der er en lang række fordele ved at vælge en LED-pylon frem for et andet skilt – bl.a. følgende to:

  • LED-pyloner kan bruges i bymiljøer med særlige krav (vi har sammen med vores kunder haft stor succes med at få tilladelser fra kommunen).
  • Du kan kontrollere budskabet og timingen for visningen på din LED-pylon – fuldstændig. Hvis du f.eks. først har betalt for en reklame i f.eks. radio eller TV, er det en lang og ofte kostbar proces at få den ændret eller publiceret en ny.