Om os

Sådan startede vi

Vi startede i 2015 som almindelig forhandler af LED-skærme. Fordi vi lagde stor vægt på rådgivning, havde vi stor succes fra starten. Men vi ville være endnu bedre…

I 2018 fandt vi den helt rigtige producent af LED-paneler og vi er nu selv med til at udvikle komponenterne, så de har markedets højeste kvalitet og kan holde til det nordiske klima.

Der er mange faktorer der spiller ind når en LED-løsning skal være energivenlig. En af de vigtigste er kvaliteten af dioderne. Man kan ikke få en energivenlig løsning med billige komponenter, derfor anvender vi kun de bedste.

Rådgivning lægger vi stadig stor vægt på, og vi er derfor blevet en af de foretrukne samarbejdspartnere på LED-skærme i Danmark.

Christian Vang Nielsen
Co-Founder & Partner

+45 22 18 32 50
cvn@vangogkarlskov.dk

Nina Højlund
Bogholder

nh@vangogkarlskov.dk

Anita Frydenlund
Grafiker

+45 22 40 39 55
af@vangogkarlskov.dk

Hvorfor skal du vælge os?

Vi er naturligvis ikke den eneste forhandler på markedet. Men vi kan mærke, at vi skiller os ud.

Vores store erfaring sikrer, at vi kan levere kvalitetsløsninger hver gang. Det ses også i vores tårnhøje kundetilfredshed. Vores kunder kan mærke, at de er i gode hænder – og når vi først har vundet deres tillid, vil vi gøre alt for at beholde den.

Dernæst er der selvfølgelig kvaliteten af vores produkter. Mange års arbejde indenfor denne branche har vist os, at der findes både gode og dårlige skærme.

Med os på holdet får du markedets bedste skærme – i den højeste kvalitet – uanset størrelse, pris og omfang på ordren.